ESOTERISK TRIANGEL HEALING  

 
   

Neutralisering og healing af uønsket energi

 
Handling giver forvandling


Vil du have mere selvværd og være mere i harmoni
og balance med dig selv?

Ønsker du at være sund fysisk, emotionelt og mentalt?

Kunne du tænke dig at have gode forhold til dine medmennesker?

Har du tilstande som er uønskede, som du har brug for
at komme af med?

Vil du øge din livsglæde og livslyst?

Giv dig selv chancen for at få ny indsigt, nye tanker, nye muligheder, som kan føre til nye handlinger.Esoterisk Triangel Healing neutraliserer den uønskede energi, du kan have på dine overbevisninger, begrænsninger, problemer, uønskede tilstande, chok samt oplevelser fra tidligere inkarnationer.
Svære følelser som angst, sorg, vrede, depression, skyld- og skamfølelse, jalousi og misundelse kan heales og årsagerne til dem neutraliseres, uden at man behøver at gå dybt ind i følelserne.
Healingen kan øge kontakten til din sjæl og det guddommelige plan, og den kan neutralisere din personligheds modstand mod at følge din sjæls hensigt i denne inkarnation.
Mit speciale er at finde de bagved liggende årsager til problemer, ubalancer og uønskede tilstande.

Børn og Esoterisk Triangel Healing: Den erfaring, jeg har fået i at tolke kroppens signaler og viden om sammenhængen mellem vores følelser, tanker og krop, er også meget anvendelig til børn.

Samtale og healing varer 2 timer og koster 600 kr. Terapien kan om nødvendigt foregå ved en telefonsamtale og fjernhealing. Ring eller mail for at aftale tid.

 

     
     

Grethe Schübeler · Teglgårdsvej 387, 2.tv · 3050 Humlebæk · Tlf. 4919 4075 · grethe.sch@gmail.com